Vinduespolering

Home / Vinduespolering

MT Ejendomsservice tilbyder alle former for vinduespolering. Firmaet har ansatte vinduespudsere, der er klar til at rykke ud, hvornår og hvor det skal være. Alle vores medarbejdere er professionelle, der sætter en ære i at udføre et solidt og præcist stykke kvalitetsarbejde.

Det er politikken i MT Ejendomsservice kun at bruge miljørigtige produkter. Det betyder, at du som kunde kan få rene vinduer med ren samvittighed. Samtidig sikrer vi, at vinduespoleringen bliver udført så effektivt som muligt, så vinduerne fremstår skinnende rene og i en god stand, når vi siger farvel og tak for i dag.

Hos os er ingen opgave for lille eller for stor. Vi udfører opgaver i opgange, store vinduespartier, kontorvinduer, kældervinduer, på private områder, eller hvor du som kunde ønsker vinduespolering.

En aftale mellem dig og MT Ejendomsservice betyder, at vi sammen lægger en plan for, hvornår et bestemt parti vinduer skal pudses. Vi har erfaring i at rådgive om hyppighed og tidspunkter på dagen for den bedste vinduespolering.